Over ons

Pinas Sports Academy biedt Groepstrainingen (in verschillende leeftijdsgroepen) en Duo trainingen (vanaf 10 jaar) aan voor jongens en meisjes, in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar. Duo Trainingen worden aangeboden i.s.m. SocR Academy. SocR is een nieuw bedrijf dat experimenteert met technologische voetbal innovaties om in combinatie met de beste trainingen spelers nog beter te maken.

Doelstelling van de Pinas Sports Academy
Naast het stimuleren van sporten is de belangrijkste doelstelling van de voetbalschool het verhogen van het spelplezier, daarnaast wordt er gestreefd naar:
–    het verbeteren van de individuele kwaliteiten
–    het verbeteren van de balcontrole, het balgevoel en passeerbewegingen
–    het ontwikkelen van lichaamsbeweging en coördinatie
–    het kweken van enige teamgeest.

Hoe gaan we daarbij te werk?
Met behulp van zelfontwikkelde trainingsmethodes wordt aan de diverse technieken gewerkt en wordt iedere jeugdspeler(ster) naar een hoger niveau gebracht. Daarbij is onze slogan ‘Leren met Plezier’.

Wat leer je bij de Pinas Sports Academy?
De meeste aandacht wordt besteed aan het onder controle kunnen houden van de bal en het eigen maken van basis(schijn)bewegingen. Daarnaast oefenen we op dribbelen, drijven en het verwerken van de bal. Je oefent op één tegen één situaties, zowel aanvallend als verdedigend, passen, trappen, samenspelen en vrijlopen. Natuurlijk oefen je ook in het maken van doelpunten. Tenslotte laten we je zien welke verschillende trainingsvormen, spelvormen en partijvormen er zijn.

Het niveau van de oefeningen wordt zoveel mogelijk op jou persoonlijk aangepast. Het is dan ook niet belangrijk of je een supertalent bent of het gewoon leuk vindt om te voetballen. Je leert altijd beter voetballen.

Wanneer je plezier in voetbal èn de trainingen hebt, leer je makkelijker. Bij Pinas Sports Academy staat het plezier hebben in de trainingen voorop,  alleen is het nu méér. Je leert nieuwe vaardigheden, die je meer meer zelfvertrouwen geven in de wedstrijden bij je eigen club.

Wil je een keer meedoen met de groepstraining of de Duo training, meld je dan aan voor een gratis proeftraining. Vul hiervoor het aanmeld formulier in en wij nemen dan z.s.m. contact met je op. 

We zien je graag op 1 van onze locaties bij Pinas Sports Academy.

Erwin Pinas
Shaquille Pinas
Martin Born
Danny Alewijn